Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Thuisaccu vergelijken

Wilt u een thuisaccu vergelijken? Bij het vergelijken van thuisaccu’s dient u te kijken naar de verschillende eigenschappen. Onderstaand overzicht geeft inzicht bij het vergelijken van thuisaccu’s.

 

1. Capaciteit vergelijken

De belangrijkste eigenschap is de capaciteit van de thuisaccu. Dit omdat u bij het vergelijken thuisaccu’s zult tegenkomen met een capaciteit van 3 of meer kilowattuur. Er is een soort van stelregel die aangeeft dat bij een gemiddeld verbruik en dito opwekking van zonnepanelen, u per 1.000 kWh een capaciteit nodig heeft van circa 2 kWh. Het heeft daarom niet veel zin om veel meer capaciteit te hebben, uw zonnepanelen vormen immers de bottleneck.

 

2. Rendement vergelijken

Bij het vergelijken van thuisaccu’s dient u goed te kijken naar het rendement. Tijdens het laden en ontladen ontstaat er namelijk rendementsverlies. Bij sommige thuisaccu’s gaat het wel om verliezen van 8%, maar er zijn ook thuisaccu’s die verliezen hebben van slechts 1 of 2%.

 

3. Levensduur thuisaccu vergelijken

Heel belangrijk is de levensduur van de thuisaccu. Dit wordt weergegeven in aantal laad- en ontlaadcycli. Sommige thuisaccu’s hebben een levensduur van 3.000 cycli maar er zijn er ook die naar 5.000 cycli of meer gaan. Uitgaande van één laadcyclus per etmaal kunt u dan bepalen wat de levensduur van de thuisaccu ongeveer is.

 

Offertes van thuisaccu’s vergelijken = besparen!

Wil je gericht verschillende thuisaccu’s vergelijken? Vraag dan meerdere offertes aan! Zo krijg je niet alleen zicht op de verschillende vraagprijzen, maar ook op de adviezen, diverse berekeningen, merken en soorten batterijen. Zo kan je een weloverwogen keuze maken.

Interesse? Maak dan nu een afspraak met een ervaren installateur actief in je regio. Hij helpt je graag verder. Vul daarvoor het contactformulier in.

 

 

Thuisaccu vergelijken

 

 

Vrijblijvend thuisaccu offertes ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je thuisaccu. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend offertes en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs