Thuisaccu.com Hét grootste vergelijk- en adviesplatform

Thuisaccu kopen

thuisaccu kopen

Thuisaccu kopen? Voordat je dit wilt doen zal je als eerste moeten bepalen welke behoefte je hebt. Het kopen van een thuisaccu is namelijk niet een broodje wat u eventjes aanschaft.

Bij het kopen van een thuisaccu zult u een aantal punten in ogenschouw moeten nemen:

 

1. Capaciteit thuisbatterij

De capaciteit van de thuisaccu bepaalt voor een groot deel de prijs. Afhankelijk van uw verbruik en de capaciteit van uw zonnepanelen wordt de capaciteit bepaald. Grofweg kan men aanhouden dat per 1.000 kWh verbruik en opwekking een capaciteit nodig is van 2 kWh. Als je de thuisaccu wilt kopen weet je vervolgens in welke range je het dient te zoeken.

 

2. Wel of geen geïntegreerde omvormer?

De meeste mensen die een thuisaccu wensen te kopen zullen al de beschikking hebben over een omvormer. In dat geval is het niet nodig om te kijken naar thuisaccu’s met een geïntegreerde omvormer. Je kunt dan een thuisaccu zonder omvormer aanschaffen. Deze thuisaccu wordt dan in de meeste gevallen geplaatst tussen jouw zonnepanelen en de omvormer. De thuisaccu is dan te zien als een buffervat van jouw zonnepanelen.

 

3. Het rendement van de omvormer

Bij het kopen van een thuisaccu zul je goed moeten kijken wat het rendement is. Bij het laden en ontladen ontstaat verlies. Daarnaast heeft ook de thuisaccu vermogen nodig om de regeling te verzorgen hetgeen onttrokken wordt. Er zijn thuisaccu’s met een rendement van 99%, maar er zijn ook thuisaccu’s met een rendement van 92%.

 

Hulp nodig bij je keuze? Een installateur helpt je graag verder!

Een thuisbatterij kopen, doe je beter niet alleen. Hij zorgt niet alleen voor een duurzame installatie van je thuisbatterij, maar bepaalt ook welk type batterij het meest geschikt is voor jouw woning. Zo ben je zeker van een aangepaste en duurzame oplossing.

Installateur nodig? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij matchen je aan gecertificeerde installateurs actief in je regio!

 

 

 

Vrijblijvend thuisaccu offertes ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je thuisaccu. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend offertes en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs