Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Kreisel

Kreisel thuisaccu’s worden geproduceerd door Kreisel electric. Het bedrijf bestaat sinds 2014. Het bedrijf is opgericht door de familie Kreisel en de voltallige directie bestaat uit leden van de familie. Het bedrijf Kreisel electric richt zich vooral op energieopslag middels thuisaccu’s en op elektrische mobiliteit.

Het hoofdkantoor van Kreisel is gevestigd in Oostenrijk en daarnaast heeft het bedrijf een vestiging in Shanghai (China). Op laatst genoemde vestiging worden de producten voornamelijk geproduceerd.

Vanwege de grote focus van Kreisel op elektrisch rijden, zit er een sterke nadruk op de ontwikkeling van accu’s en thuisbatterijen. Het bedrijf maakt een reeks thuisaccu’s genaamd Mavero.
Daarnaast bouwt Kreisel standaard voertuigen om tot volledig elektrische voertuigen. Van standaard te kopen auto’s tot klassiekers.

Modellen
Kreisel - Mavero m10 - 10 kWh
Kreisel - Mavero m14 - 14 kWh
Kreisel - Mavero m20 - 20 kWh
Kreisel - Mavero m28 - 28 kWh

 

 

Vrijblijvend thuisaccu offertes ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je thuisaccu. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend offertes en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs